Elkészítés:
A húst 8 egyforma szeletre vágjuk. 3 evõkanál olajban aranyszínûre pirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a fahéj felét, a gyömbért és a sáfrányt. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi ellepi, és 55 percig kislángon fõzzük, közben többször megkeverjük. A tököt kockákra vágjuk, és a maradék olajban 5 percig pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a maradék fahéjat. Még 30 percig pároljuk, közben idõnként megkeverjük. (A levének teljesen el kell fõnie.) Összekeverjük a cukorral, és még néhány percig sütjük, hogy a cukor karamellizálódjon. A húst tányérokra osztjuk, a cukros tökkel megszórjuk, és a fûszeres fõzõvízbõl keveset melléöntünk. Kuszkuszt, rizst vagy fehér kenyeret kínálhatunk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.