Elkészítés:
A sütõtököt meghámozzuk, kockákra vágjuk, 1 dl vízbe tesszük, 1 mokkáskanál sóval meghintjük, és 30 percig fõzzük. Közben a burgonyákat jól lesikáljuk, és 25 percre gõz fölé tesszük. Amikor kissé kihûltek, a felsõ egyharmadukat levágjuk, a belsejüket kávéskanállal kivájjuk, úgy, hogy legalább 1 centis faluk maradajon. A megfõtt sütõtököt és a krumplik belsejét villával összezúzzuk, elkeverjük a vajjal, a szerecsendióval, és sóval borssal ízesítjük. Ha már jó habos, a reszelt sajt felét is belekeverjük. Megtöltjük a krumplikat, kivajazzuk a tepsit, beletesszük a négy krumplit, a tetejüket meghintjük a maradék reszelt sajttal, és elõmelegített sütõben 10 percig sütjük, amíg a sajt szépen rápirul. Forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.