Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sült hal burgonyával és hagymával

Megnézte: 2665
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

- 1/2 kg sütni való burgonya
- 1 vöröshagyma
- 1 piros kaliforniai paprika
- só és bors
- 1/2 tk. szárított oregánó
- 1 kg sovány halfilé
- 2 ek. vaj
- 1/4 csésze liszt
- 5 dl tej
- 10 dkg reszelt cheddar sajt

Elkészítés:

A vékonyra szeletelt krumpli felét halmozzuk egy kivajazott tűzálló tál aljába. Szórjuk rá a felvágott hagyma és paprika felét. sóval, borssal és egy kis oregánóval ízlés szerint fűszerezzük. Ezután a felszeletelt halat rétegezzük, majd újra halmozzuk a maradék krumplit, hagymát és paprikát. Újra sóval, borssal és oregánóval ízesítjük.
A vajon futtassuk meg a lisztet, majd dolgozzuk hozzá a tejet és ha már sűrű locsoljuk az ételre. Előmelegített sütőben letakarva háromnegyed óráig sütjük. Ezután meghintjük a sajttal és még 5 percig pirítjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.