Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Babgulyás

Megnézte: 3229
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 30 dkg szárazbab
- 25 dkg füstölt csülök
- 10 dkg fütölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- liszt
- pirospaprika
- őrölt bors
- só

Elkészítés:

A babot egy éjszakára be kell áztatni. Felszeleteljük a szalonnát, és a zsírjában sütjük ki. Hozzá tesszük pirulni az apróra vágott hagymát, aztán két evőkanál lisztet és pirospaprikát szórunk rá. Jól összekeverjük a hozzávalókat, és a beáztatott babot is hozzáadjuk. Két és fél liter vízzel felöntjük, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, és beletesszük a feldarabolt csülköt is. Fedő alatt, takarékon főzzük puhára.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.