Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, a zöldbabok végeit levágjuk. A paprikát és az uborkát kis kockákra vágjuk. Sóval, borssal megszórjuk, és 12 órát állni hagyjuk. A kurkumát, a mustármagot, a gyömbért és a cukrot összekeverjük, majd állandóan kevergetve apránként beleöntjük az ecetet. Ezt a zöldségekhez keverjük, felforraljuk, kislángon 10 percig pároljuk, majd lyukacsos kanállal kiszedjük. A keményítõt 2 evõkanál fõzõvízzel összekeverjük, majd hozzáadjuk a maradék fõzõvizet, közepes tûzön felforraljuk, és a zöldségekre öntjük, majd 1 órára hûtõbe tesszük. A húst az olajban mindkét oldalán pirosra sütjük, sóval, borssal meghintjük, és a zöldségekkel körítve, a bazsalikommal megszórva tálaljuk
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.