Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzzük, leszûrjük, kihûtjük, majd meghámozzuk, és kockákra vágjuk. 1 evõkanál olajat elkeverünk 1 mokkáskanál garam masalával, sózzuk, borsozzuk, és ezzel a páccal bekenjük a csirkecombokat. Tepsibe tesszük, és elõmelegített sütõben kb. 30 perc alatt (közben egyszer megfordítva) puhára sütjük. A finomra vágott hagymát egy nagyobb serpenyõben, a felforrósított vajban és a maradék olajban megfuttatjuk, majd levesszük a tûzrõl, és hozzáadjuk a pirospaprikát. Beleforgatjuk a burgonyát, és addig sütjük, amíg pirulni kezd. Levesszük a tûzrõl, összekeverjük a joghurttal, majd visszatesszük a tûzre, és kislángon kb. 5 perc alatt összefõzzük. Meghintjük petrezselyemmel, és a megsült csirkével tányérokra rakva azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.