Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, egy serpenyõben, 1 dl felforrósított olajban megpirítjuk, majd kiszedjük, tepsibe tesszük, rákanalazzuk a paprikakrémet, megsózzuk, borsozzuk, alufóliával lefedjük, és közepes hõmérsékleten 40 percig sütjük. Közben a zúzott fokhagymát olajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a felengedett spenótot, és 5 percig kislángon, állandóan kevergetve pároljuk, majd levesszük a tûzrõl, lefedjük, és félretesszük. A rizst a használati utasítás szerint puhára fõzzük. A banánokat hosszában félbevágjuk, és a maradék olajban átsütjük. Tányérokra osztjuk a spenótot, a rizst, a banánt, rátesszük a húst, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.