Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Spárgatökös pulykaragu

Megnézte: 2080
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 60 dkg pulykacombfilé
- 60 dkg tisztított spárgatök
- 3 zsenge sárgarépa
- 2 zellerszár
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 csokor petrezselyem
- fél dl olívaolaj
- só, õrölt bors

Elkészítés:

A forró olajban futtassuk meg a felaprított hagymát, tegyük bele a kockákra vágott húst, sózzuk, borsozzuk meg, és annyi vizet öntsünk rá, hogy éppen ellepje. Közepes tûzön pároljuk félpuhára, szórjuk bele a fél
karikákra vágott sárgarépát, a zellert, és a kockákra darabolt tököt. Öntsük rá a bort, és ha kevés a szaftja, vízzel pótoljuk. Közepes tûzön fõzzük készre, és mielõtt levesszük a tûzrõl, ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel. Forrón tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.