Elkészítés:
A spárgákat meghámozzuk, a kemény végüket levágjuk, sós vízben puhára fõzzük, majd leszûrjük, lecsöpögtetjük. A mártáshoz a tojásfehérjébõl kemény habot verünk, és a tejszínt is habbá verjük. Az ecetet felforraljuk, levesszük a tûzrõl, és forgácsonként hozzákeverjük a hideg vajat. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a tojássárgáját, és fakanállal majd elektromos habverõvel 1-2 percig keverjük. Hozzáadjuk a felvert tejszínt, végül a tojásfehérje habot, és belekeverjük a fûszereket, majd mártásos tálkába öntjük. A halszeletek mindkét oldalát olajjal bekenjük, és grillsütõben kb. 5 perc alatt megsütjük, majd sózzuk, borsozzuk, tányérra tesszük, körérendezzük a spárgát, és mellé kínáljuk a mártást.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.