Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát és 1 gerezd zúzott fokhagymát 2 evõkanál olajban megfuttatunk. Hozzáadjuk a rizst, majd üvegesre pároljuk. A húslevessel felöntjük, lefedjük, és kislángon puhára fõzzük. A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat összezúzzuk. A padlizsánokat megmossuk, hosszában kettévágjuk, a belsejüket kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy ne sértsük meg a héjat. A kikapart részt apróra vágjuk. 2 evõkanál olajban megsütjük a felkockázott sonkát, majd kivesszük, és a helyén puhára pároljuk a padlizsánhúst. Belekeverünk 1 gerezd zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a rozmaringot, a babérlevelet, és sóval, borssal ízesítjük. Fedõ nélkül puhára fõzzük, majd a rizzsel, a sonkával és a sajttal összekeverjük. Ezzel a padlizsánokat megtöltjük, rozmaringgal megszórjuk, és meleg sütõben készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.