Elkészítés:
A hús mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk, és az olajban megpirítjuk. A zsiradékból kivesszük, a helyén az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, a bor felével felöntjük, és erõs tûzön felforraljuk. A hússzeleteket beletesszük, hozzáadjuk a zöld csokrot, és lefedve puhára pároljuk. Az édesköményt megtisztítjuk, gyökerét és vastag levelét eltávolítjuk, a többit kettévágjuk, és sós vízben 5 percig fõzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. A köményt a maradék borral és a levessel együtt a húshoz adjuk, lefedve készre pároljuk, majd újrafûszerezzük. A hússzeleteket és a köményt tányérokra rendezzük. A fõzõlevet szitán áttörjük, belekeverjük a vajat, a mustárt, és összemelegítjük, közben habosra verjük. Ezzel meglocsoljuk a szeleteket.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.