Elkészítés:
1. A marináláshoz: a gyömbért meghámozzuk, és lereszeljük. Mély tálban összekeverjük az olajat, a citromlét, a mézet, a ketchupot, a vermutot, a gyömbért, az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, végül borssal ízesítjük a keveréket.
2. A húst a Tandoori fûszerkeverékkel bedörzsöljük, 30 percig állni hagyjuk, majd lobogó sós vízben néhány percig fõzzük, lecsöpögtetjük, és hûlni hagyjuk. Amikor langyos, meglocsoljuk a mártással. Hûtõbe tesszük, 6 óráig állni hagyjuk, közben idõnként megfordítjuk.
3. A szószhoz: az apróra vágott mogyoróhagymákat serpenyõben az olajban nagyon kis lángon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a mézet, a citromlét, a curryt, és sóval, borssal ízesítjük. Felforraljuk, majd kislángon sûrûre fõzzük.
4. Az egész burgonyákat 15 percig sós vízben elõfõzzük. Mindegyiket külön-külön alufóliába csomagoljuk, és még 15 percig barbecue sütõn sütjük. A puha vajat a zúzott fokhagymával, a korianderrel, a curryvel és ízlés szerint sóval, borssal simára keverjük. A húst lecsöpögtetjük, megsózzuk, és 10 percig minden oldalán grillezzük, közben a maradék mártással locsolgatjuk. A burgonyákat a fóliából kibontjuk, kettévágjuk, keresztben is kissé bevágjuk, és a korianderes vajjal megtöltjük. A hús mellé, forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.