Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Serpenyõben sült vörösboros csirke

Megnézte: 4027
Fő számára: 12 személyre
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 12 csirkecomb
- 40 dkg (fagyasztott) vajbab
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 paradicsom
- 10 dkg magozott fekete olajbogyó
- 2 evõkanál olívaolaj
- 2,5 dl vörösbor
- 1 csokor petrezselyem
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A serpenyõben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a csirkecombokat, a finomra vágott hagymát, meg a zúzott fokhagymát. Beletesszük a feldarabolt paradicsomot és az apróra vágott olajbogyót, megsózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a borral, és 30 percig kislángon, néha megkeverve puhára pároljuk. Beletesszük a babot, átmelegítjük, és meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.