Elkészítés:
A meghámozott burgonyát felszeleteljük, és sós forró vízben 5 percig elõfõzzük. Lecsöpögtetjük, hideg vízzel leöblítjük, és konyharuhán megszárítjuk. A sütõtál belsejét bedörzsöljük a fokhagymával, jól kivajazzuk, és belerakjuk a burgonyát. A vékony szeletekre vágott sajtot a tejjel és a tejföllel együtt egy serpenyõbe tesszük. Sóval, borssal, csipetnyi szerecsendióval ízesítjük, és kislángon melegítjük, amíg a sajt megolvad, majd a burgonyára öntjük. Elõmelegített sütõben (kb. 200 ºC-on) egy és negyed óráig sütjük. A sütés félidejében a sütõ hõmérsékletét 180 ºC-ra mérsékeljük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.