Elkészítés:
A leveles tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk vékonyra, majd fánkszaggatóval szaggassuk ki, és 1-1 mélyebb kerek formát béleljünk ki vele, hogy kis kosarakat kapjunk. A belsejüket töltsük meg lencsével vagy szárazbabbal, hogy sütés közben a közepük ne hólyagosodjon fel, mert ide jönnek majd a savanyú zöldségek. 190 °C-os sütõben süssük pirosra, majd rácsra téve hûtsük ki, és borítsuk ki a lencsét vagy babot. A krémsajtot a tejszínnel gõz felett fõzzük krémesre, sózzuk, borsozzuk meg és hûtsük ki. Vágjuk kisebb darabokra a lecsepegtetett bébikukoricát, csemegeuborkát, ecetes sárgarépát, és tálaláskor töltsük meg vele a tésztakosarakat. Locsoljuk meg a sajtmártással, szórjuk meg kevés borssal és petrezselyemmel.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.