Elkészítés:
A felszeletelt sárgarépát pirítsuk meg az olvasztott vajban, szórjuk rá a lisztet, keverjük össze, majd öntsük fel a zöldséglevessel és a tejjel. Amikor felforrt, tegyük takarékra, sózzuk, borsozzuk meg, és fõzzük puhára a répát. Öntsük hozzá a tejszínt, majd amikor felforrt, turmixoljuk össze. A palacsintához a lisztet, a tojásokat, a sót, a borsot, és a tejet keverjük simára. Keverjük bele a vékony csíkokra vágott cukkinit, a sárgarépát, a póréhagymát, és a felaprított petrezselymet. Kevés olajban süssünk palacsintákat a masszából, és hûtsük langyosra. Vágjuk ujjnyi vastag csíkokra, és tálaláskor tegyük a levesbe.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.