Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Császármorzsa burgonyával

Megnézte: 2973
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Sütemények, desszertek

Hozzávalók:

- 25 dkg főtt, összetört burgonya
- 2 tojás
- 15 dkg liszt
- 10 dkg vaj
- 5 dkg cukor
- 10 dkg mazsola
- 2 ek. rum
- vaníliás porcukor

Elkészítés:

Egy tálban a cukros tojássárgájához keverjük a burgonyát, a lisztet, a vajat, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük, majd magas fokozaton készre sütjük úgy, hogy közben néhányszor összetörjük. A mazsolát előzőleg rumba áztatjuk, majd ezzel és a vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk a császármorzsát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.