Elkészítés:
A meghámozott fõtt burgonyát szeleteljük karikákra, tegyük salátástálba. Adjuk hozzá az egyforma kockákra vágott paradicsomot, a kimagozott paprikákat és a vékonyra szelt hagymát. Az öntethez a vizet ízesítsük sóval, cukorral és borecettel, majd keverjük bele a petrezselymet, és locsoljuk meg az olívaolajjal. Öntsük a burgonyasalátára, lazán forgassuk át, és lefedve tegyük hûtõbe 2-3 órára, hogy az ízek összeérjenek. A sülthöz a húst klopfoljuk meg, fûszerezzük sóval, borssal, kakukkfûvel és mustárral. Locsoljuk meg az olívaolajjal, és 1 órás pácolás után forró serpenyõben süssük pirosra, majd hûtsük ki. Tálaláskor a burgonyasalátát lé nélkül halmozzuk tányérra, és fektessük mellé a hússzeleteket.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.