Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Saláta füstölt pisztránggal

Megnézte: 2175
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 35 perc
Kategória: Salátaételek

Hozzávalók:

- 12 fõtt fürjtojás
- 40 dkg füstölt pisztrángfilé
- 6 levél fodros saláta
- 2 fejes saláta
- 1 uborka
- 12 retek
- 6 evõkanál olaj
- 3 evõkanál tárkonyecet
- 2 evõkanál apróra vágott kapor
- 10 dkg sós csipsz
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A tojásokat kettévágjuk. A halat vastagon felszeleteljük. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük, és apró darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk, és vékonyan felkarikázzuk. A retket gyufaszálnyi vastagra szeleteljük. Mély tálban az olajat simára keverjük az ecettel meg a kaporral, és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a salátát, és tányérokra adagoljuk. Mindegyikre teszünk tojásdarabokat, csipszeket, halszeleteket, retekdarabokat, uborkakarikákat, és kaporral megszórjuk. Végül sóval, borssal ízesítjük, és rögtön tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.