Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sajtos töltött gomba

Megnézte: 2860
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 10 dkg sovány sonka
- 24 gomba (nagy)
- 12 dkg vaj
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 5 dkg edami sajt (reszelt)
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evõkanál petrezselyem (apróra vágott)
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a sonkát felkockázzuk. A gombák szárait kitörjük, apróra vágjuk, majd a hagymával és a sonkával a vaj felében 5 percig pároljuk. Belekeverjük a zsemlemorzsát, a sajtot és a petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk, és levesszük a tûzrõl. A többi vajat is megolvasztjuk, a felét tepsibe öntjük. A gombakrém felét a tepsibe tesszük, a másik felével a gombafejeket megtöltjük. A gombafejeket a krémre rendezzük, a maradék olvasztott vajjal meglocsoljuk, és forró sütõben aranyszínûre sütjük. Petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.