Elkészítés:
A sáfrányt 2 evõkanál langyos vízbe áztatjuk. A leveskockát 4 dl forró vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a rizst, meg a sáfrányt az áztatólevével együtt. Puhára fõzzük, lecsöpögtetjük, és kihûtjük. A zöldbabot, a zöldborsót és a babot külön-külön sós vízben roppanós puhára fõzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és kihûtjük. A csirkemelleket sóval, borssal meghintjük, a vajban pirosra sütjük, majd felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A kolbász bõrét lehúzzuk, felkarikázzuk. Az olajat simára keverjük a borecettel, és sóval, borssal ízesítjük. A rizst, a zöldségeket és a húst mély tálban összekeverjük, az olajos szósszal meglocsoljuk, és legalább 1 óráig hûtõben érleljük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.