Elkészítés:
Puhára fõzzük a rizst, félretesszük hûlni. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, elkeverjük a szójaszósszal és a paprikakrémmel. Kis hasábokra vágjuk a sárgarépát és az uborkát, felkarikázzuk az újhagymát, A tojásokat egy tálkában felverjük, megsózzuk, és belekeverjük a cayenne borsot. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, megszórjuk fûszersóval, sózzuk, borsozzuk, majd serpenyõben vagy wokban, forró olajban átpirítjuk, és félretesszük. A visszamaradt olajban rántottát sütünk a tojásokból, tányérra tesszük, és alufóliával letakarjuk. Kevés olajat öntünk a serpenyõbe, felforrósítjuk, beletesszük a csirkehúst, a garnélarákot, a sárgarépát, az uborkát, a zöldborsót és a paprikakrém keveréket. Jól átforgatjuk, és nagylángon, állandóan kevergetve összesütjük a hozzávalókat. Hozzáadjuk a rizst, fél deci vizet, a hagymás paprikakrémet, és jól összekeverjük. Amikor minden megsült, levesszük a tûzrõl és egy nagy tálalótálra tesszük. A rántottát felszeleteljük, és díszítésként a rizses húsra tesszük. Rászórjuk az újhagymát meg a mandulát, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.