Elkészítés:
A hagymát, a sárgarépát, a zellert megtisztítjuk, és vékonyan felkarikázzuk, majd forrásban lévõ, enyhén sós vízben 10 percig fõzzük. Beletesszük a pulykát, még 10-15 percig fõzzük, illetve addig, amíg a pulyka megpuhul. Az edényt levesszük a tûzrõl, és beletesszük a zöldborsót, majd az egészet kivajazott sütõtálba öntjük. A krumplit egy másik lábasban, forrásban lévõ vízben félpuhára fõzzük, majd kiszedjük. Amikor kissé kihûlt, meghámozzuk, és durvára reszeljük. Sóval, borssal összekeverjük, és a pulykára szórjuk. Olajjal megspricceljük, sütõtálba tesszük, és közepesen meleg sütõben 30-35 percig sütjük, hogy a krumpli teteje megpiruljon.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.