Elkészítés:
A nagyobb kockákra vágott húst a levesben 10 percig fõzzük. A vajban megpároljuk a hagymát, a répákat sós vízben 5 percig fõzzük. A húst, a lecsöpögtetett répát és a hagymát összekeverjük. 5 dl levest felforralunk, beleszórjuk a kevés vízben feloldott kukoricakeményítõt, sóval, borssal ízesítjük, és lassú tûzön sûrûre fõzzük. A vajba öntjük, amiben a hagymát pároltuk, és még 10 percig pároljuk. A tojássárgákat a tejföllel és a citromlével simára keverjük, a mártáshoz adjuk, és kislángon még 1 percig fõzzük. A zöldséges húst tányérokra rendezzük, ráöntjük a mártást, megszórjuk metélõhagymával. Párolt rizzsel körítve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.