Elkészítés:
Mély tálban simára keverjük az olajat az ecettel, azapróra vágott hagymával, a fûszerkeverékkel, majd sóval, borssal ízesítjük. Lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk. A paradicsomokat 1 percre forró vízbe mártjuk, hogy héjukat lehúzhassuk. Mindet meghámozzuk, belsejüket kikaparjuk, húsukat összezúzzuk, és szitába tesszük, hogy a fölösleges lé kicsöpögjön. A cukkiniket vastagon felszeleteljük, majd felkockázzuk, és roppanós puhára pároljuk. A rizst sós vízben megfõzzük, majd lecsöpögtetjük. Amikor langyosra hûlt, összekeverjük a cukkinivel, a paradicsommal, a tárkonnyal, és 1 órára hûtõbe tesszük. A sajtot a saláta tetejére morzsoljuk. Tárkonylevelekkel díszítve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.