Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pirított fehér káposztával töltött csirkecomb

Megnézte: 3087
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- fél fej fejes káposzta
- 4 csirkecomb
- 2 evõkanál cukor
- petrezselyem
- õrölt bors
- só
- olaj

Elkészítés:

Reszeljük meg vagy vágjuk apróra a káposztát. Kevés olajban karamellizáljuk a cukrot, majd szórjuk rá a káposztát, sózzuk, borsozzuk meg, és pároljuk puhára. A csirkecombokon a mutatóujjunkkal kicsit nyújtsuk-lazítsuk meg a bõrt, és töltsük a bõr alá a káposztát. Sózzuk, borsozzuk meg a húst is, és elõmelegített sütõben süssük ropogósra. Pirított burgonyával vagy párolt rizzsel kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.