Elkészítés:
A csirkehúst vágjuk közepes kockákra, szórjuk meg sóval, borssal, õrölt gyömbérrel, és locsoljuk meg az olívaolajjal. 1-2 órára tegyük a hûtõbe pácolódni. Közben a parajleveleket tépkedjük keverõtálba, adjuk hozzá a félkarikákra szeletelt retket, és lazán forgassuk össze. A bepácolt húskockákat forró serpenyõben, a saját olajában süssük pirosra, és hûtsük ki.. Az öntethez keverjük össze az olajat a borecettel, a sóval, a borssal, az apróra vágott kapribogyóval, a hagymával, a tárkonnyal és a petrezselyemmel. Tálaláskor a vegyes salátát, a csirkehússal forgassuk össze, halmozzuk salátástányérokba, és az öntetet külön edénykékben kínáljuk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.