Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pikáns zellersaláta

Megnézte: 2959
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 25 perc
Kategória: Salátaételek

Hozzávalók:

- 1 fej zeller
- 1 szál angol zeller
- 10 dkg parmezán sajt
- 1 csomag friss zsázsa
- 1 evõkanál kapribogyó
- 2 db olajos szardella filé (konzerv)
- 2 evõkanál balzsamecet
- 1 citrom
- olívaolaj
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A zellergumót meghámozzuk, feldaraboljuk, és nagyon vékony szeletekre vágjuk. Tálba tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, csipetnyi sóval megszórjuk, összeforgatjuk 1 evõkanál olívaolajjal, és 20 percre félretesszük. Közben a másik zellert is felszeleteljük, a sajtot forgácsokra szeljük. Darabokra szedjük a szardellafilét, apróra tépkedjük a zsázsát, összekeverjük a kapribogyóval, 1 evõkanál balzsamecettel, 4 evõkanál olívaolajjal, és megszórjuk frissen õrölt borssal. Összekeverjük a két adagot, és salátástálba tesszük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.