Elkészítés:
A húst a hentesnél daraboltassuk fel. Ezután fűszerezzük sóval, valamint borssal és a felhevített olajban negyed óra alatt mindkét oldalát süssük meg. Dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát és a zellert, a felkockázott répát és a bort. Pároljuk 5 percig, majd tegyük bele a zúzott fokhagymát, a zöldfűszert, a levest és a felkockázott paradicsomot. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.
Közben készítsük el a gremolata-t. Dolgozzuk össze a zúzott fokhagymát, a felaprított petrezselyemzöldet, valamint a reszelt citrom és narancs héjat. Ha a hús puha keverjük bele és már tálalhatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.