Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Parmezános gombasaláta

Megnézte: 2481
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 20 perc
Kategória: Salátaételek

Hozzávalók:

- 40 dkg csiperkegomba
- 10 dkg parmezán sajt
- 1 citrom
- 4 evõkanál olaj
- 2 zellerszár
- 12 bazsalikomlevél
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A parmezán héját levágjuk (ha szükséges), majd sajtszeletelõvel vékonyra szeleteljük. A citrom levét kinyomjuk, salátástálban a felét simára keverjük az olajjal, majd sóval, borssal ízesítjük. A zellerszárat és a bazsalikomleveleket apróra vágjuk. A gombát nagyon vékonyan felszeleteljük. Minden hozzávalót a salátástálba öntünk, a maradék citromlével azonnal meglocsoljuk, végül sóval, borssal ízesítjük. Összekeverjük, és rögtön tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.