Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Tenger gyümölcsei rántva

Megnézte: 3479
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 100 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

- 8 rákfarok
- 8 kisebb nyelvhal
- 16 kagyló
- 4 golgotagyümölcs leve
- 2 g sáfrány
- 20 dkg liszt
- 3 kanál fehérbor
- víz
- só
- olaj a sütéshez

Elkészítés:

A halat, a rákot és a kagylót megtisztítjuk, felesleges részeit eltávolítjuk, majd a halat a sáfrányos golgotalébe pácoljuk egy órára. A lisztet elkeverjük a borral és a vízzel, majd ezt is a hűtőbe tesszük. Az egy óra leteltével az összes tenger gyümölcsét a tésztába mártjuk, majd olajban kisütjük, és már kínálhatjuk is.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.