Elkészítés:
A megtisztított patisszonokat és burgonyákat kockákra, a répákat kis darabokra vágjuk. A padlizsánokat meghámozzuk, kettévágjuk, a magokat kikaparjuk, a húsukat felkockázzuk. Kevés olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a padlizsánt, 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a répát és a burgonyát. Állandóan kevergetve addig pároljuk, míg a zöldségek aranyszínûek lesznek. A paradicsomot is hozzáadjuk, kb. 1 liter vízzel felöntjük, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, és még 10 percig fõzzük. A patisszont is belerakjuk, 5 percig fõzzük, újrafûszerezzük, és korianderrel díszítve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.