Elkészítés:
A sárgarépát, a hagymát, a zellert és a fokhagymát feldaraboljuk, és serpenyõben, forró olajban 5 perc alatt kislángon megpároljuk. Hozzáadjuk a kettévágott paradicsomokat meg a fûszerkeveréket, és még 10 percig kislángon fõzzük. A combokból éles késsel kivágjuk a csontot, a helyére betöltjük a zöldséges tölteléket, és sóval, borssal ízesítjük. A combokat szalonnába csomagoljuk, és olajjal kikent tepsibe téve, forró sütõben 25 percig sütjük. A koktélparadicsomokat nyársra húzzuk, közéjük zsályaleveleket szúrunk, beolajozzuk, sózzuk, borsozzuk, és a sütés befejezése elõtt 5 perccel a hús mellé tesszük. Eltávolítjuk a szalonnát, a tányérokra 1-1 csirkecombot és paradicsomnyársat teszünk, meglocsoljuk a sütésbõl visszamaradt szafttal, és tálaljuk. Rizzsel köríthetjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.