Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Fogas cordon bleu

Megnézte: 2321
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 60 dkg fogasfilé
- só
- 4 szelet gépsonka vagy ráksonka
- 4 szelet trappista sajt
- 3 evők. finomliszt
- 2-3 tojás
- 6 evők. zsemlemorzsa
- olaj

Elkészítés:

A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, majd átmossuk és lecsöpögtetjük. Négy darabra vágjuk és egy kissé kiklopfoljuk. Minden fogas szeletre rakunk egy szelet sonkát és sajtot, majd óvatosan összehajtjuk. Így bepanírozzuk s lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába, ebben a sorrendben. A bundázott halszeleteket forró, jó sok olajban aranybarnára sütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.