Elkészítés:
A padlizsánokat felkarikázzuk, sóval meghintjük, és 40 percig állni hagyjuk. Lecsöpögtetjük, óvatosan szárazra töröljük, lisztbe forgatjuk, és az olajban pirosra sütjük. Amikor kész, lecsöpögtetjük a felesleges zsiradékot, és konyhai papírtörlõre szedjük. A paradicsomokat felkarikázzuk, és az olajban megsütjük. Jénai tálba váltakozva lerakjuk a padlizsán- és paradicsomkarikákat, közben sóval és borssal meghintjük. A zsemlemorzsát a zúzott fokhagymával összekeverjük, és a lerakott zöldséget megszórjuk vele. 1 evõkanál olívaolajjal meglocsoljuk, és meleg sütõben készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.