Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Padlizsánropogós pikáns mártással

Megnézte: 2303
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 2 evõkanál dió
- 2 evõkanál tejszín
- 2 evõkanál liszt
- 10 dkg mascarpone sajt
- 1 mogyoróhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 kávéskanál õrölt kömény
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 2 padlizsán
- 1,5 dl olaj
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A mascarponét, a durvára vágott dió háromnegyed részét, a tejszínt, a joghurtot, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát villával habosra verjük, majd köménnyel, pirospaprikával, sóval, borssal ízesítjük. Tálba öntjük, és a maradék dióval megszórjuk. A padlizsánokat fél cm vastagon felkarikázzuk, lisztbe mártjuk, és forró olajban aranyszínûre sütjük, majd konyhai papírtörlõre szedjük. Korianderlevéllel díszítve, a pikáns mártással körítve tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.