Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük, a kalapját levágjuk, húsát fél cm vastagon felkarikázzuk. Sóval meghintjük, és szitán 10 percig állni hagyjuk. A mentaleveleket apróra vágjuk. A padlizsánkrémet, a sajtot, a zúzott fokhagymát, a mentát meg az olajat összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. A padlizsánokat konyhai papírtörlõre szedjük, hogy a nedvességet felitassuk. A tésztát kerek formába simítjuk, a padlizsános krémmel megkenjük, rárakjuk a padlizsánkarikákat, a parmezánnal megszórjuk, és sóval, borssal meghintjük. Végül meleg sütõben megsütjük. Amikor kész, a balzsamecettel meglocsoljuk, és langyosan tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.