Elkészítés:
A brokkolit meg a karfiolt rózsáira szedem, megmosom, a sárgarépát és a paszternákot meghámozom, megmosom, hasábokra darabolom, majd külön-külön mindegyiket sós vízben roppanósra fõzöm. Közben a póréhagymát ferde karikákra szeletelem, és a csiperkét cikkekre vágom. Ezután az elõkészített zöldségeket kivajazott, kilisztezett tálba teszem. A tojáslepényhez a tojásokat a tejszínnel elkeverem, sóval, borssal, curryvel ízesítem, majd a forró olajban piros lepényt sütök belõle, és ha kicsit kihûlt, csíkokra vágva a zöldségekre szórom. Végül a tejfölös öntethez a tejfölt a tojásokkal elkeverem, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítem, és a zöldségekre öntöm. 180 ºC-os sütõben 25-30 perc alatt pirosra sütöm, és forrón tálalom.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.