Elkészítés:
A padlizsánokat héjastól felkarikázzuk, sóval meghintjük, és 30 percig állni hagyjuk. A paprikákat kettévágjuk, és elõmelegített sütõben, rácson addig sütjük, míg a héjuk megbarnul, és felfújódik. Kivesszük a sütõbõl, textilkendõbe csavarjuk, kicsit állni hagyjuk, majd meghámozzuk, és magjaikat kikaparjuk. Húsukat vékonyan felszeleteljük. A padlizsánokat megmossuk, majd óvatosan szárazra törölgetjük. A cukkiniket is felkarikázzuk, a padlizsánkarikákkal együtt lisztbe forgatjuk, majd az olajban mindkét oldalukon aranyszínûre sütjük. Konyhai papírtörlõre szedjük, hogy felitassuk az olajat. A már nem forró karikákat a paprikadarabokkal váltakozva tálra tesszük. A szószhoz az olajat 2 evõkanál citromlével, sóval, borssal simára keverjük, és a zöldségekre locsoljuk. Apróra vágott bazsalikomlevelekkel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.