Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Mustáros csirke

Megnézte: 2297
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 95 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1,5 kg-os csirke
- 2 liter csirkehúsleves (leveskockából)

A körethez:
- 5 dl csirkehúsleves (leveskockából)
- 25 dkg csiperkegomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- 1 evõkanál mustár (csípõs)
- petrezselyem (apróra vágott)
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A húslevest felforraljuk, és a csirkét puhára fõzzük benne. Lecsöpögtetjük, kihûtjük, majd feldaraboljuk, a csontokról lefejtjük a húst, és vékony szeletekre vágjuk. A körethez a gombát vékonyra szeleteljük, és az apróra vágott hagymával együtt a húslevesben puhára pároljuk, majd sóval, borssal ízesítjük. A mustárt a tejföllel simára keverjük, és a gombához adjuk, majd a húst is beletesszük, és összemelegítjük. Petrezselyemmel megszórjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.