Elkészítés:
A leveles tésztát nyújtsuk 4 mm vastagra, majd béleljünk ki vele két közepes vagy egy nagyobb formát, úgy hogy a szélei kissé túllógjanak. A brokkolit és a karfiolt szedjük rózsáira, a sárgarépát vágjuk apró kockákra, a póréhagymát szeleteljük fel. A póré kivételével minden zöldséget fõzzük roppanósra a zöldséglevesben, és jól csepegtessük le. Ezután keverjük hozzá a tojássárgákat, a tejfölt, a felaprított petrezselymet, és sózzuk, borsozzuk meg, végül a tojásfehérjébõl vert habbal lazítsuk fel. A tölteléket öntsük az elõkészített formába, a széleit hajtsuk rá, és 190 °C-os sütõben süssük 20 percig. A visszamaradt tésztából vágjunk kalapot a forma tetejére, nyomkodjuk a pástétom tetejére, tegyük vissza a forró sütõbe, és süssük pirosra. 20 percig pihentessük, majd melegen tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.