Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Marhasült zöldségkörettel

Megnézte: 2537
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 80 dkg marhacomb
- 2 evõkanál olaj
- 1,5 evõkanál szemes bors (apróra tört)
- 4 kis fehérrépa
- 4 kis sárgarépa
- 2 cikória
- 10 dkg zöldborsó
- 3 dkg cukor
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Az olajjal bekenjük a húst, megsózzuk, és a tört borssal megszórjuk. Mindkét oldalán megpirítjuk, majd római tálba tesszük, és forró sütõben puhára sütjük (20 perc). A répákat felkarikázzuk, a cikóriákat kettévágjuk, a zöldborsóval együtt fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Rámorzsoljuk a vajat, a cukorral megszórjuk, sóval ízesítjük, és 15 percig fedõ nélkül fõzzük, közben legalább kétszer megfordítjuk. Akkor jó, ha a zöldségek puhák és fényesek, a víz pedig elfõtt. A húst vágódeszkára tesszük, és két rétegben alufóliával néhány percre lefedjük. A sütõlevet 2 dl vízzel áttörjük. A húst felszeleteljük, és a zöldséggel körítve tálaljuk. A levet külön adjuk mellé.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.