Elkészítés:
Az olajjal bekenjük a húst, megsózzuk, és a tört borssal megszórjuk. Mindkét oldalán megpirítjuk, majd római tálba tesszük, és forró sütõben puhára sütjük (20 perc). A répákat felkarikázzuk, a cikóriákat kettévágjuk, a zöldborsóval együtt fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Rámorzsoljuk a vajat, a cukorral megszórjuk, sóval ízesítjük, és 15 percig fedõ nélkül fõzzük, közben legalább kétszer megfordítjuk. Akkor jó, ha a zöldségek puhák és fényesek, a víz pedig elfõtt. A húst vágódeszkára tesszük, és két rétegben alufóliával néhány percre lefedjük. A sütõlevet 2 dl vízzel áttörjük. A húst felszeleteljük, és a zöldséggel körítve tálaljuk. A levet külön adjuk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.