Elkészítés:
A káposzta torzsáját és külsõ leveleit leszedjük, négyfelé vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A meghámozott, kimagozott almákat négyfelé vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és vajban üvegesre pároljuk. Belekeverjük az almát, a borecetet, a szirupot és a szegfûszeget. Megsózzuk, és 1 óráig pároljuk. A fasírthoz a kenyér héját levágjuk, a kenyérbelet tálba tesszük, tejszínnel leöntjük, és 15 percig állni hagyjuk. A hagymát felkockázzuk, és 1 dkg vajban üvegesre pároljuk. A tojásokat sóval és borssal felverjük. A sajtot kis kockákra aprítjuk. A hozzávalókat salátástálba tesszük, majd a hússal összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, és 10 percig pihentetjük. A masszából golyókat formázunk, és a maradék vajban aranyszínûre sütjük. A fasírtokat a káposzta tetejére tesszük, és petrezselyemmel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.