Elkészítés:
A pulykafiléket klopfoljuk ki, és sózzuk, borsozzuk meg. A töltelékhez a csirkehúst tegyük keverõtálba, a pirospaprikával, az apróra vágott hagymával, sóval, borssal és fél deci tejszínnel együtt. Jól dolgozzuk össze, majd a mandula háromnegyedét is keverjük bele. A tölteléket osszuk négyfelé, és halmozzuk a pulykaszeletekre, majd az oldalukat hajtsuk a töltelékre, szorosan tekerjük alufóliába, hogy a hús sütés közben ne nyíljon szét. Tegyük kiolajozott tepsibe, és 200 °C-os sütõben süssük 30-35 percig. A visszamaradt zsiradékban futtassuk meg a maradék mandulát, majd öntsük hozzá a többi tejszínt, forraljuk fel, és sóval, borssal ízesítsük. A körethez a fõtt sárgarépát és a padlizsánt szeleteljük fel, a brokkolit szedjük rózsáira. A padlizsánszeleteket sózzuk, borsozzuk meg, és kevés olajban süssük meg. A brokkolit sós vízben fõzzük roppanósra, majd szûrjük le. Egy kiolajozott, zsemlemorzsával beszórt tepsibe soronként rétegezzük a sárgarépát, a padlizsánt és a brokkolit. A tetején padlizsán legyen. A tojásokat keverjük simára a tejszínnel, majd szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel, zúzott fokhagymával, és öntsük a rakott zöldségekre. 180 °C-os sütõben süssük 30-35 percig. Vágjuk háromszögekre a rakott zöldséget, tegyük melléjük a hosszában felszeletelt pulykabatyut, és locsoljuk körbe a mártással.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.