Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Vesepecsenyés tekercs

Megnézte: 2366
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 1 csésze salsaszósz
- 2 ek. kukoricakeményítő
- 1 sertés vesepecsenye (csonttal együtt, kb. 1kg)
- 6 portillalap
- 1 brokkoli
- 1 káposzta

Elkészítés:

A brokkolit mossuk meg és szedjük rózsáira, a káposztát gyaluljuk le.
A kukoricakeményítőt dolgozzuk össze a szósz felével és kanalazzuk egy edénybe. Rakjuk bele a húst, majd a szósz másik felét öntsük rá. Helyezzünk rá fedőt és 6-8 órán át takarékon pároljuk. Ezután emeljük ki a húst, tekerjük alufóliába, így pihentessük negyed óráig, majd villával zúzzuk össze. Rétegezzük a tortillalapokra, kenjük meg a szósszal, majd halmozzuk a tetejére a brokkolit és a káposztát. Göngyöljük fel és már tálalhatjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.