Elkészítés:
A csirkemellfiléket szúrjuk fel éles késsel, majd sózzuk, borsozzuk meg. Az egyforma darabokra vágott libamájjal töltsük meg, és fogvájóval tûzzük össze. Tekerjük 2-2 szelet szalonnába, és forró serpenyõben minden oldalukat süssük pirosra. A visszamaradt zsiradékban pirítsuk meg a felaprított hagymát, majd tegyük bele a kisebb kockákra vágott paprikákat. Keverjük össze, húzzuk félre a tûzrõl, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel 2,5 deci vízzel, forraljuk fel, és sózzuk, borsozzuk meg. Rövid fõzés után tejszínes habarással sûrítsük. Tálaláskor a párolt brokkolit halmozzuk tányérra, locsoljuk mellé a mártást, és fektessük rá a felszeletelt csirkemellet.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.