Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Libamájjal töltött csirkemellfilé paprikás mártással

Megnézte: 3490
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 4 csirkemellfilé
- 20 dkg libamáj
- 20 dkg húsos füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1-1 piros és sárga színû paprika
- 1 evõkanál pirospaprika
- 1 evõkanál liszt
- 1,5 dl tejszín
- õrölt bors
- só
- 4 adag roppanósra párolt brokkoli

Elkészítés:

A csirkemellfiléket szúrjuk fel éles késsel, majd sózzuk, borsozzuk meg. Az egyforma darabokra vágott libamájjal töltsük meg, és fogvájóval tûzzük össze. Tekerjük 2-2 szelet szalonnába, és forró serpenyõben minden oldalukat süssük pirosra. A visszamaradt zsiradékban pirítsuk meg a felaprított hagymát, majd tegyük bele a kisebb kockákra vágott paprikákat. Keverjük össze, húzzuk félre a tûzrõl, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel 2,5 deci vízzel, forraljuk fel, és sózzuk, borsozzuk meg. Rövid fõzés után tejszínes habarással sûrítsük. Tálaláskor a párolt brokkolit halmozzuk tányérra, locsoljuk mellé a mártást, és fektessük rá a felszeletelt csirkemellet.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.