Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Lecsós zöldbableves

Megnézte: 2116
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 40 dkg zöldbab
- 10 dkg szalonna
- 5 dkg liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 3-3 paradicsom és zöldpaprika
- 1 dl tejföl
- 1,5 liter víz
- 1 csokor petrezselyem
- pirospaprika
- ecet
- só

Elkészítés:

A zöldbabot feltesszük fõni, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, megsózzuk, és félpuhára fõzzük. A kockákra vágott szalonnát kisütjük, a töpörtyût kiszedjük. A zsírjában a lisztbõl rántást készítünk, megszórjuk pirospaprikával, és a leveshez adjuk. Beletesszük a karikákra szelt paprikát és paradicsomot, valamint a töpörtyût, és készre fõzzük. Tálalás elõtt belekeverjük a tejfölt, és megszórjuk petrezselyemmel.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.