Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Lecsó patisszonnal

Megnézte: 2633
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 70 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 1 nagyobb patisszon
- 1 kg zöldpaprika
- 3 nagyobb paradicsom
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 fej vöröshagyma
- pirospaprika
- só

Elkészítés:

A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, és üvegesre pároljuk benne a vékony szeletekre vágott hagymát. A meghámozott, kockákra vágott paradicsomot, a felszeletelt paprikát és a csíkokra vágott patisszont hozzáadjuk, óvatosan megsózzuk (mert a szalonna már sós volt!), és puhára pároljuk. Pirospaprikával megszórjuk, és készre fôzzük. Lehet tojással vagy virslivel dúsítani. Tálalhatjuk rizzsel vagy tésztával, de friss kenyérrel a legfinomabb.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.