Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Ír ragu

Megnézte: 2543
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 140 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 1,7 kg báránynyak és szegyhús
- 2 ek. olaj
- 500 g hagyma
- 1 kg burgonya
- só és bors
- 5,5 dl húsleves
- fél csokor petrezselyem
- 2 szál tárkony

Elkészítés:

A húst tisztítsuk meg, vágjuk akkora darabokra, amilyenekre bírjuk és fűszerezzük sóval, valamint borssal. A felhevített olajon süssük meg negyed óra alatt.
Egy nagy sütőtálba rétegezzük az összevágott hagymát, erre a felkarikázott krumpli felét, majd kanalazzuk rá a húst, végül fedjük be a maradék burgonyával. Közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk a rétegeket. Öntsük rá a levest, hintsük meg a felaprított tárkonnyal és petrezselyemmel. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 2 óra alatt készre pároljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.