Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Konyakos marhasült

Megnézte: 2947
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 80 dkg marhacomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 evõkanál mustár
- fél dl olaj
- 1 dl konyak
- õrölt bors
- só

a körethez:
- 4 dkg vaj
- 60 dkg friss vagy konzerv sárgarépa
- 1 kis üveg ecetes gyöngyhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Kenjük be a marhacombot sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral, majd forró olajban süssük meg mindkét oldalát. Ezután tegyük tepsibe, öntsük rá a konyakot, 2,5 deci vizet, majd alufóliával letakarva, 200 °C-os sütõben pároljuk puhára. Amikor elkészült, fólia nélkül süssük pirosra. A körethez a vajban pároljuk meg a répát, keverjük hozzá a lecsepegtetett gyöngyhagymát, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg petrezselyemmel.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.